Kanelflan fra Alsace
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : |
|
|
Hak mel og fedtstof sammen. Tilsæt sukker, æggeblommer og vand og arbejd dejen hurtig sammen. Du kan også lave den i køkkenmaskinen. Pak dejen i plastfolie og lad den hvile i køleskabet ca 1 time. Rul dejen ud på et melet bord. Beklæd en pieform med løs bund, ca 24 cm i diameter, med dejen. Klem den godt fast op af formens kant. Prik bunden med en gaffel og forbag den i 10 min ved 200 grader på midterste rille. Bland sukker og kanel til fyldet og rør blandingen i 2 dl upisket fløde. Hæld blandingen i pieformen og bag den yderligere 20 min. Lad pien køle og tag den ud af formen. Fløden stivner, når den bliver kold, så pien er let at skære i pæne stykker. Pisk 1 dl fløde til skum og sprøjt små rosetter i kanten. Pynt med halve valnøddekerner.
|
|
Opskriften er vist 6139 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne