Johannatærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker let og luftig. Rør hvedemel, kartoffelmel og bagepulver i og rør til dejen er glat og jævn.
Bages ved 200 grader C på nederste rille i ca. 30 min. Vend kagen ud og lad den køle. Del kagen i tre bunde. Læg den underste på et fad og dæk den med jordbærsyltetøj. Skyl jordbærrene og fjern stilken. Skær halvdelen af bærrene i skiver. Pisk fløden stiv og bland 3/4 af flødeskummet med de skivede jordbær. Læg halvdelen af jordbærskummet på syltet og dæk med næste tærtebund. Bred resten af jordbærskummet over og drys reven marcipan over skummet. Læg sidste bund på og bred den sidste 1/4 af flødeskummet over hele tærten. Del resten af jordbærrene i halve og læg dem midt på tærten. Rør nougat blød og sprøjt den i en bort rundt om og evt. også kanten. |
|
Opskriften er vist 13270 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne