Indbagte reine-clauder

Indbagte reine-clauder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.reine clauder blommer
1.5 dl.cognac/blommebrændevin
75 g.fuldkornsmel
100 g.råsukker
4 æg
0.5 dl.olivenolie
 Vaniljeessens
 Stødt kanel
 Salt
 
Opskrift:
Skyl blommerne, del dem og fjern stenene. Marinér dem mindst en time i cognac og en pris stødt kanel. Bland mel, sukker og de piskede æg til en jævn, tyk dej. Tilføj et par dråber vaniljeessens, en anelse salt og den cognac, blommerne ikke har opsuget.

Smør et ildfast fad med olie og sæt det en halv snes minutter i den forvarmede ovn ved 200°.

Tag fadet ud og kom halvdelen af dejen i formen. Bag den i et kvarters tid ved god ovnvarme til den har hævet sig godt.

Tag fadet ud, læg blommerne på og dæk dem med resten af dejen. Bag igen i omkring fyrre minutter - eller til blommetærten er gylden.

Tips:

Dejen kan også bruges til kirsebær, men det tager jo længere tid at udstene dem. Kirsebær fortjener at trække i cherry heering eller en kirch.





karakterer:
Opskriften er vist 10055 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu