Himmelsk tærte
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Smør en form med løs bund, ca 2 l, og drys den med rasp. Pisk æg og sukker luftig, bland mel og bagepulver og rør det i dejen. Smelt fedtstoffet, lad det køle og rør det i dejen sammen med vandet. Hæld dejen i formen og bag den ved 175 grader på nederste rille i ca 35 min. Lad kagen køle inden du tager den ud af formen. Pisk æggeblommer og sukker luftig til fromagen. Læg husblasen i lidt vand i ca 5 min, kram vandet ud og smelt den over svag varme. Tag kasserollen fra varmen og tilsæt ananasvæde samt citronsaft. Hæld blandingen i æggemassen under omrøring. Pisk fløden og derefter æggehviderne til hårdt skum. Rør først fløden og derefter æggehviden i massen. Skær kagen i tre bunde og gør formen ren. Læg den nederste bund i formen og bred 1/3 af fromagen over. Dæk med næste bund, bred fromagen over, læg den sidste bund over og slut med fromage. Tag tærten ud af formen og pynt den med ananasstykker.
|
|
Opskriften er vist 11935 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne