Helles frugttærte
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smuldres i melet. Sukker og vand tilsættes, og dejen samles med let hånd. Lad den hvile køligt 1 times tid.
Riv marcipan på råkostjern og rør den piskede hvide i. Rul tærtedejen ud og beklæd en smurt tærteform hermed. Smør marcipanen ud herover. Bag tærtebunden ved 200 grader C i ca. 15 minutter eller til den er gylden. Læg frugterne sirligt ovenpå og dryp lidt frugtgelé over, når den er ved at stivne. Giv creme fraiche til tærten. |
|
Opskriften er vist 16139 gange,
og udskrevet 474 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Sjipsjap - 2008-02-23 21:08:57 bagetiden passer overhovedet ikke... i hvert fald ikke til min varmluftsovn... næste gang jeg bager den, prøver jeg at bage selve bunden først i et kvarter, og ser hvordan den så bliver... er den ikke god nok da, så fården noget længere tid, og jeg skal nok vende tilbage med resultatet... :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne