Gyldendals hindbærkage
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt. Del æggene, kom hviderne i en skål. Rør blommerne i dejen én ad gangen. Rør godt mellem hver. Bland mel og bagepulver sammen, sigt det og rør det i skiftevis med mælken. Hæld dejen i en bradepande, smurt eller beklædt med bagepapir. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 175 grader i ca 15 min. Hak nødderne. Rør hindbærsyltetøjet med citronsaft. Pisk hviderne stive og vend sukkeret i ad to gange. Fordel hindbærsyltetøjet på den halvbagte kage. Brad marengsen over og drys med nøddekerner. Fortsæt bagningen til marengsen er gyldenbrun, ca 15-20 min. Afkøles i formen.
|
|
Opskriften er vist 21714 gange,
og udskrevet 419 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Marie - 2012-10-29 21:48:45 Hvor mange personer er denne kage til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne