Gyldendals hindbærkage

Gyldendals hindbærkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.smør
125 g.sukker
4 æg
350 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
50 g.hasselnøddekerner
2 dl.hindbærsyltetøj
2 spsk.citronsaft
150 g.sukker
 
Opskrift:
Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt. Del æggene, kom hviderne i en skål. Rør blommerne i dejen én ad gangen. Rør godt mellem hver. Bland mel og bagepulver sammen, sigt det og rør det i skiftevis med mælken. Hæld dejen i en bradepande, smurt eller beklædt med bagepapir. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 175 grader i ca 15 min. Hak nødderne. Rør hindbærsyltetøjet med citronsaft. Pisk hviderne stive og vend sukkeret i ad to gange. Fordel hindbærsyltetøjet på den halvbagte kage. Brad marengsen over og drys med nøddekerner. Fortsæt bagningen til marengsen er gyldenbrun, ca 15-20 min. Afkøles i formen.





karakterer:
Opskriften er vist 21670 gange,
og udskrevet 419 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-29 21:48:45
Hvor mange personer er denne kage til?