Kalvelever i flødesauce (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær leveren og spæk i tynde strimler. Kom det hele i stegesoen. Drys hvidløgssalt eller presset hvidløg og peber på. Hæld fløde over.
Lad det stege ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter. Jævn evt. skyen. Serveres med løse ris eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 42691 gange,
og udskrevet 781 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-29 10:52:07 VRØVL Henrik Norberg - spæk giver smag!!! Henrik Norberg - 2011-06-07 04:24:53 Det ser lækkert ud, bortset fra spækket, det ikke noget som man kan servere for folk under 70, ikke i dag, hvis man skal lave det, for de få af vennerne der kan lide lever, så er bacon strimler der skæres i ca. 1-2 cm stor stykker, det helt rigtige valg (alternativt kan bacontern bruges), spæk er lidt gammeldags fattigmandsspise. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne