Lammekoteletter a la itali
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Fileterne i lammekoteletterne skæres løse fra ribbenene, ikke fra rygbenet. Fileterne skæres igennem vandret ind til rygbenet og bankes forsigtigt ud så de bliver så tynde som muligt.
Evt. huller kan repareres med små stykker mørbrad som sider på den anden side af ribbenet. Det er nemmest at få tynde skiver hvis kødhammeren trækkes over kødet samtidig med at man forsigtigt banker. Løget skæres i små tern, der svitses et par min i olien. Salaten snittes fint og svitses med, til den er faldet sammen. Krydr med estragon, salt og peber. De udbankede lammekoteletter fyldes med salatblandingen og hakkes let sammen med en kniv i kanten. Koteletterne brunes på en pande i olie. Hvidvin og fløde hældes ved, og koteletterne småsteger et par min. Saucen smages til med salt og peber. Serveres med Små kartofler og grøntsager. Tips: Udskæringen tager lidt tid, men koteletterne kan forberedes i god tid og steges lige inden serveringen. Koteletterne kan brunes på panden og lægges i et ovnfast fad. Steges færdig i ovnen 8-10 min ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 14725 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne