Lammekoteletter a la itali

Lammekoteletter a la itali, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 dobbelte lammekoteletter
1 løg
0.5 spsk.olivenolie
0.5 icebergsalat eller en blanding af iceberg og bitter salat
0.5 tsk.estragon
 salt
 peber
0.5 spsk.olivenolie
1 dl.hvidvin
1 dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fileterne i lammekoteletterne skæres løse fra ribbenene, ikke fra rygbenet. Fileterne skæres igennem vandret ind til rygbenet og bankes forsigtigt ud så de bliver så tynde som muligt.

Evt. huller kan repareres med små stykker mørbrad som sider på den anden side af ribbenet. Det er nemmest at få tynde skiver hvis kødhammeren trækkes over kødet samtidig med at man forsigtigt banker.

Løget skæres i små tern, der svitses et par min i olien. Salaten snittes fint og svitses med, til den er faldet sammen. Krydr med estragon, salt og peber.

De udbankede lammekoteletter fyldes med salatblandingen og hakkes let sammen med en kniv i kanten. Koteletterne brunes på en pande i olie. Hvidvin og fløde hældes ved, og koteletterne småsteger et par min.

Saucen smages til med salt og peber.

Serveres med Små kartofler og grøntsager.

Tips:

Udskæringen tager lidt tid, men koteletterne kan forberedes i god tid og steges lige inden serveringen. Koteletterne kan brunes på panden og lægges i et ovnfast fad. Steges færdig i ovnen 8-10 min ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 14725 gange,
og udskrevet 221 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu