Frugttærte a'la Pauli
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Hak mel og fedtstof sammen til en grynet masse. Tilsæt fløde og vand og arbejd dejen sammen. Lad dejen hvile koldt, mens du laver vaniljecremen.
Bland fløde, æg, sukker og maizenamel i en tykbundet kasserolle. Lad cremen simre, til den bliver tyk. Smag til med vaniljesukker og lad cremen blive kold. Skyl og rens bærrene. Skær frugten i skiver eller skær dem i både. Beklæd en pieform med løs bund med dejen. Bag piebunden ved 175 grader på midterste rille i ca 10 min. Bunden skal være lysebrun. Læg husblasen i koldt vand i 10 min. Kram bladene. Giv vin, vand og sukker et opkog og lad husblasen smelte i blandingen. Lad geléen blive kold. Bred vaniljecremen over piebunden. Læg bær og frugt i et flot mønster ovenpå cremen. Fordel geléen over frugten og stil tærten koldt til geléen er stivnet. Tips: I stedet for selv at lave vaniljecremen, kan du anvende et pulver. |
|
Opskriften er vist 16655 gange,
og udskrevet 562 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne