Frederiks tærte
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Kom æg og sukker i en skål. Tilsæt fint reven citronskal og pisk det hele til en let og luftig masse. Kom bagepulver og mælk i og rør rundt. Tilsæt afkølet fedtstof og rør det hele til en jævn dej. Hæld dejen i en smurt og melet rund form, eller et ovnfast fad, som kagen siden kan serveres i. Bag kagen ved 175 grader på nederste rille i ca 35 min, til den er gennembagt og har fået en fin gylden farve. Lad den køle. Skyld jordbær og vindruer. Fjern stilkene på jordbærrene, del vindruer på langs og fjern kernerne. Lad mandarinerne dryppe af i et si, men gem saften og dryp lidt over kagen. Læg frugten i ringe eller grupper på tærten. Rør geléen smidig, varm den en anelse hvis den ikke bliver jævn, og dæk frugten med geléen. Lad kagen stå koldt mindst 4 timer.
|
|
Opskriften er vist 13714 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer lisser - 2007-07-03 18:34:26 den er bare superlækker med friske jordbær |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne