Freddys Girardets citrontærte
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel og sukker og findel fedtstoffet i blandingen. Tilsæt æg og arbejd dejen hurtig sammen. Lad dejen hvile koldt.
Pres saften ud af citronerne og appelsinen. Pisk æg, æggeblomme, saft, fløde og sukker til en luftig masse. Pres mørdejen ud i en pieform med løs bund, ca. 24 cm i diameter. Prik bunden og bag den ved 200 grader i ca. 10 min. Tag pieskallen ud og hæld citronmassen i. Dæmp varmen til 180 grader og bag tærten i ca. 20 min eller til cremen er stiv. Skræl citronerne til garnering og skær den i både. Læg bådene i et pænt mønster på tærten og sigt flormelis over. Sæt tærten under grillen i et øjeblik, så overfladen bliver svag gylden. Lad tærten køle og kom den over på et serveringsfad. |
|
Opskriften er vist 9479 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne