Flan Parisien
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Del fedtstof i stykker og kom det i en køkkenmaskine. Tilsæt hvedemel, sukker og æg og kør det hele til en smidig dej. Tag dejen op og lad den lige koldt i ½-1 time.
Rul dejen ud på et melet bord til en rund plade, ca 30 cm i diameter. Læg den på en usmurt plade eller en plade med bagepapir. Prik den med en gaffel. Skræl æblerne, del dem og fjern kernehuset. Skær dem i tynde skiver og læg dem i et pænt mønster på hele kagebunden. Smelt fedtstoffet, pensl det over æblerne og drys med sukker. Bag kagen ved 225 grader på nederste rille i ca 20 min til æblerne er møre og bunden er bagt. Varm abrikosmarmelade og calvados. Pensl marmeladen over den varme kage og server den lun. |
|
Opskriften er vist 11809 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne