Fin æblekage 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med at forberede fyldet.
Bring vandet i kog sammen med sukker, citronskal og saft, samt kanelstang. Skræl æblerne og fjern kernehusene. Skær æblerne i både. Kog dem knap møre i sukkerlagen. Lad dem køle af. Si lagen fra. Rør fedtstof og sukker luftig, gerne med elmixeren. Pisk æggene i, ét ad gangen. Tilsæt citronskal og vend melet i. Hæld halvdelen af dejen op i en smurt og raspdrysset springform, ca 22 cm i diameter. Fordel de godt afdryppede æblestykker over dejen. Dæk med resten af dejen. Bag kagen på risten i bunden af ovnen ved 175 grader ca 1 time. Lad kagen køle af i formen inden kanten løsnes forsigtigt. Sigt lidt flormelis over kagen lige inden den serveres. Tips: Hvis du vil variere smagen på kagen kan du bruge 1 dåse (400) pærer, fersken eller abrikoser i stedet for æbler. |
|
Opskriften er vist 20788 gange,
og udskrevet 407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne