Fin sommerpie med bær
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : |
|
|
Rør æggebkommer og fedtstof smmidigt. Pisk hele hviden, så den er let at dele. Rør æggehvide og sukker i dejen og rør det smidigt. Tilsæt hvedemel og rør dejen jævn og fin. Lad dejen hvile koldt 1 time.
Rul eller tryk dejen ud i en pieform. Træk dejen op ad kanten. Bages ved 200 grader på nederste rille i ca 12-15 min. Lad pieskallen køle. Riv marcipanen groft. Bland den med æggeblommer og tilsæt vanillesukker og den Piskede fløde. Hæld blandingen i formen. Skyl bærrene og læg dem i formen. Drys med sukker. Bages i 15-20 min eller til bærrene er bløde, og tærten er gylden. Lad den køle. Sigt flormelis over og servér. |
|
Opskriften er vist 10477 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne