Stegt kalvekølle (Stegeso)

Stegt kalvekølle (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kalvekølle
 salt
 peber
4-5 tynde skiver røget spæk
2.5 dl.vand
1.25 dl.fløde
 hvedemel
 kulør
 ribsgele
 
Opskrift:
Gnid kalvekøllen med salt og peber og anbring den i stegesoen. Læg spækstrimlerne på og hæld vandet ved. Steg køllen i 1 1/2 - 2 timer ved 250 grd. Fjern spækskiverne, jævn skyen, farv den og smag den til med krydderier og gele.

Serveres med smørbrunede kartofler. En frugtsalat eller kogte, halve æbler med gele smager også godt til denne steg.





karakterer:
Opskriften er vist 12156 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu