Engelsk stikkelsbærpie
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og creme fraiche og ælt dejen let sammen. Lad den hvile indpakket i køleskabet 1 time eller længere.
Fyld: Skyl stikkelsbærrene og nip dem. Bland bærrene med sukker, kartoffelmel og kanel. Rul 2/3 af dejen ud på et melet bord og beklæd en velsmurt tærteform (ca. 24 cm. i diameter) med dejen. Fordel bærrene i bunden. Rul resten af dejen ud og læg den over bærrene som låg. Tryk kanten godt til hele vejen rundt. Skær nogle ridser i låget, så dampen kan slippe ud. Bag pien 35-40 minutter ved 200 grader C. alm. ovn på midterste rille. Server pien lun med iskold flødeskum. |
|
Opskriften er vist 36529 gange,
og udskrevet 831 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Line K - 2020-07-28 15:36:37 Opskriften er egentlig god men bærrene er alt for sure så der skal altså mere sukker til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne