Emmatærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
|
|
Riv marcipanen groft på et rivejern. Læg den i en skål og tilsæt æggene. Bland det godt og lad det stå nogle min. Tilsæt sukker og rør rundt igen, men kun så meget, at det bliver en jævn dej. Smør en springform, ca 22 cm i diameter, og drys den med rasp i bunden og på kanten. Hæld dejen i formen og bag den ved 175 grader på nederste rille i ca 35 min, eller til den har fået farve. Den må gerne være lidt klæg i midten. Lad den blive kold. Tag kanten af formen og læg kagen på et fad dækket med smørrebrødspapir, der er skåret i fire strimler. Skyl jordbærrene og tag toppen af og tør dem. Skyl druerne og del dem og fjern kernerne. Lad mandarinerne dryppe af i et si. Pynt tærten med frugt. Læg husblaspulveret i 1 spsk vand i en kasserolle. lad det stå 5 min. Tilsæt saften og resten af vandet og varm det op til ca 50 grader, så husblasen smelter. Stil blandingen koldt, f.eks. på en tallerken i køleskabet, i 10-15 min, til den er tykflydende. Dryp geléen over frugten, så den dækkes helt. Stil tærten koldt og dryp yderligere 1-2 gange. Lad den stå koldt til serveringen og træk papirstrimlerne væk lige inden.
|
|
Opskriften er vist 15446 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne