Den søde tærte
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Tærtedej:
Pisk æg og sukker tykt, rør melet i og smuldr smørret i dejen, der æltes glat og lægges køligt i en times tid. Rul dejen ud. Beklæd en tærteform af metal ca. 24 cm i diameter med dejen, prik bunden og sæt tærten koldt. Læg et stykke bagepapir i bunden af tærten. Fyld op med tørrede bønner eller ris og forbag tærten ved 200 grader ca. 15 min. Tag bunden ud og fjern papir og fyld. Afkøl og gem bønner eller ris til en anden bagning, de kan bruges mange gange. Fyld: Udsten eller udkern og skræl eventuelt frugten og skær den i passende stykker. Varm frugten igennem i smør, ca. 1 min. Drys sukker på og lad den afkøle en smule. Top: Hak og smuldr alle ingredienserne til toppingen sammen, fordel 1/3 af den i bunden af tærten, læg frugten oven på og fordel den resternde topping øverst. Bag tærten færdig ved 200 grader ca. 20 min. til den er gylden og sprød. |
|
Opskriften er vist 29620 gange,
og udskrevet 484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne