Coconut cream pie
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt : |
|
|
Kom mel og fedtstof i en køkkenmaskine, tilsæt æggeblommen og vand og kør det hele til en smidig dej. Kør dog ikke længere end nødvendigt. Tag piedejen og læg den i en pieform, ca. 23 cm i diameter. Tryk dejen ud med melede fingerspidser. Form kanten så den bliver bølget, med hjælp af pege- og tommelfinger. Til fyldet piskes æg og sukker let og luftig. Smelt fedtstoffet og lad det køle. Bland kokosmel og vanillesukker i æggeblandingen. Bland godt og tilsæt hvedemel. Rør fedtstoffet i til sidst. Hæld kokosdejen i pieskallen og bag pien ved 175 graderi ca 45 min på nederste rille, til den har fået farve. Lad pien køle, men ikke blive helt kold.
|
|
Opskriften er vist 9747 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2010-04-05 18:37:16 Hej der skal efter opskriften sukker i fylden men hvor meget ? der er nemlig ikke angivet nogen sukker eller mængde på ingredienslister |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne