Fransk kalvekølle (Stegeso)

Fransk kalvekølle (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekølle

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kalvekølle
 salt
2.5 dl.rødvin
0.5 tsk.hakket timian
0.5 tsk.salvie
0.5 tsk.rosmarin
1 tsk.hakket persille
0.5 laurbærblad
 hvedemel
 
Opskrift:
Gnid kalvekøllen med salt. Bland rødvin med de hakkede krydderier eller med tørrede. Knus laurbærbladet fint og kom det i. Læg køllen i stegesoen. Hæld vinen ved og sæt stegen i ovnen ved 250 grd. i 1 1/2 - 2 timer. Si skyen og jævn den.

Serveres med kogt blomkål eller andre grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 14723 gange,
og udskrevet 295 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu