Fransk kalvekølle (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekølle Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kalvekøllen med salt. Bland rødvin med de hakkede krydderier eller med tørrede. Knus laurbærbladet fint og kom det i. Læg køllen i stegesoen. Hæld vinen ved og sæt stegen i ovnen ved 250 grd. i 1 1/2 - 2 timer. Si skyen og jævn den.
Serveres med kogt blomkål eller andre grønsager. |
|
Opskriften er vist 14723 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne