Chokoladepie
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : |
|
|
Kom fedtstof, mel, sukker, citronskal, æggeblommer og vand i køkkenmaskinen og kør det hele til en smidig dej. Tryk dejen ud i en pieform, ca 25 cm i diameter. Lad den stå koldt ica 15 min. Hæld mælken i en tykbundet kasserolle. Tilsæt det hele æg, æggeblommer, hvedemel samt chokolade brækket i mindre stykker. Varm det hele under omrøring. til det bliver en tyk creme. Cremen skal simre, men må ikke koge. Lad cremen køle. Bag pieskallen 225 grader på nederste rille i 15 min. Kom vanillesukker i chokoladecremen og hæld det i den forbagte bund. Pisk æggehviderne til marengsen stiv med halvdelen af sukkeret. Vend resten af sukkeret i med lette tag og bred marengsmassen over chokoladecremen. Drys med mandelflager. Bag pien ved 150 grader i ca 12 min, eller til marengsen er gylden. Dæmp temperaturen til 100 grader og bag pien yderligere 45 min.
|
|
Opskriften er vist 16769 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Bella - 2012-11-16 15:34:57 Min blev rigtig god :) Jeg blev bare nød til at sætte grill på ovnen for at marengsmassen blev gylden. Men den blev mega lækker!!! :D Jette - 2012-08-25 18:06:08 Desværre blev kagen aldrig bagt inden i, selv efter at have givet den v. 175 grader i 15 minutter ekstra end det angivede var den fuldstændig flydende inden i. Måske skulle den have været bagt v. 175 grader hele tiden igennem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne