Chokoladekage med mokka
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : |
|
|
Hak chokoladen i stykker og smelt den ved svag varme i en stor gryde sammen med fedtstoffet. Tag gryde fra varmen, tilsæt sukker og rør æggeblommer i en ad gangen. Tilsæt pulverkaffe (mal det evt. ekstra fint med en kagerulle) og mel, og vend til sidst de stiftpiskede hvider i. Bag kagen i en smurt, raspdrysset tærteform med løs bund i ca. 25-30 min. ved 175 C. Lad kagen stå til næste dag hvor den drysses med flormelis.
Servering: Server kagen med flødeskum eller (vanille-)is. Kagen hæver ikke og må gerne falde lidt sammen så den virker klæg.
|
|
Opskriften er vist 15468 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer britt - 2005-01-01 01:01:01 god kage, men husk kun 50 gram mel, 1½ dl mel er 90 gram mel! Anita - 2005-01-01 01:01:01 Lækkern, nem og anvendelig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne