Blåbærpie
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Indsendt : |
|
|
Bland mel, sukker og bagepulver. Smuldr fedtstoffet i melblandingen. Kom vand eller æggeblomme i. Arbejd hurtig dejen sammen. Lad den stå koldt 15 min. Rul dejen ud til to små kager, ca 15 ca i diameter. Hvis man udruller dejen mellem to stykker smørrebrødspapir, går det nemmere. Smør en tærteform og dæk bund og kanter med det ene stykke dej. Bag bunden i ovnen på midterste rille ved 175 grader i ca 8 min. Kom bær i den forbagte bund og strø sukker over. Læg det andet stykke dej over som låg. Lav nogle snit i låget så dampen kan forsvinde. Bag pien i ovnen ved 175 grader i ca 20 min. Server pien lun.
|
|
Opskriften er vist 18032 gange,
og udskrevet 442 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Anette - 2007-10-04 21:45:53 Ok tærte. Ja der skal mere mel, og jeg synes den ½ dl sukker over bærene er alt for meget. Min skulle også have haft en del mere i ovnen. Annie - 2007-02-19 19:41:16 jeg brugte 3dl blåbær og rev ca.1 dl marcipan og blandede i Det var bare godt Maria - 2005-01-01 01:01:01 Jeg skrev tidl., at der skal mere mel i. Det er dog kun, hvis man bruger plantemargarine eller meget blødt smør. Maria - 2005-01-01 01:01:01 Pien smager rigtigt godt, men den er lidt besværligt at have med at gøre. Jeg vil mene, der skal noget mere mel i dejen. Jeg brugte desuden lidt flere blåbær. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne