Banantærte 2
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : |
|
|
Tærtebund:
Hak smørret i melet og ælt det sammen. Tilsæt flormelis og salt. Lav en fordybning i melblandingen og hæld æggeblommerne heri. Saml dejen. Lad dejen hvile koldt et par timer inden den rulles ud og lægges i tærteformen. Bag bunden 15 min. ved 200 grader. Creme: Pisk æggeblommerne med sukker, tilsæt majsstivelse. Kog mælken med den flækkede vanillestang i 5 min. Tag vanillestangen op, pisk ½ dl af den kogende mælk i æggene og hæld dette tilbage i mælkegryden. Lad cremen blive tyk over svag varme. Bananmarmelade: Mos bananerne og kog dem til en tyk marmelade sammen med limesaft, farin og kanel. Smag til med rom. Smør tærtebunden med et lag bananmarmelade, læg et tyndt lag kagecreme over og dæk overfladen med bananskiver, dryp limesaft og drys med 1 spsk farin. Sæt tærten under en varm grill et par minutter til sukkeret er karamelliseret. Drys med flormelis. Server tærten med koldt flødeskum |
|
Opskriften er vist 13892 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Maria ;) - 2010-05-16 11:16:01 Der er da godt nok mange ingredienser i !!!! Men jeg tror at den vil smage meget godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne