Bagt æblekage med hasselnødder
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 98184 gange,
og udskrevet 1539 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Hermann - 2010-09-05 18:19:39 Jeg laver dem som muffins, det er osse rigtig lækkert, og nemt at have med til madpakken og andet.. Hermann - 2010-09-05 18:15:59 den bliver rigtig god og ikke spor brændt.. den bliver lækker fedtet og luftig. Mikkel B Schwartz - 2010-04-28 10:27:49 den er rigtig god. men pas på den ikke blivr brandt. man kan tage et stykke sølvpapir over når den er blevet brun så bliver den rigtig god. kan stærks andbefals at prøve super bageren - 2009-09-26 15:20:35 Det er en super god kage som ikke smager brændt selvom den ser sådan ud. Stort tak den den der har lavet opskrivten den bedste kok !! - 2008-03-25 17:27:33 den er jo helt brændt!!!! eller er det bare farinen???.....men den ser lækker ud før den bages..!! mumu - 2007-08-19 16:44:08 den er godt nok brandt haha Per - 2005-01-01 01:01:01 For øvrigt bliver det en dejlig fugtig kage som bedst spises med ske eller gaffel, for fedtet til at spise med fingerne. Per - 2005-01-01 01:01:01 Lyset drillede lidt, kage blev ikke så mørk som det kunne se ud, men jeg måtte dog lægge et stykke folie over de sidste 20 minutter. Jeg skulle vist også have vlagt en størrer form til kagen, fadet på billedet er 31 cm. langt, og jeg vil tro at en bradepande 23x33 cm ville passe bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne