Ambriosiatærte

Ambriosiatærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
150 g.smør
3 æg
2 dl.sukker
2.5 dl.hvedemel
 
 Til formen:
 smør
 rasp
 
 Fyld:
1 posevaniljecreme
0.5-1 dl.piskefløde
 
 Glasur:
0.5-1 dl.flormelis
1-2 frisk presset appelsinsaft
1 posehakket syltet appelsinskal
 
Opskrift:
Smelt fedtstof og lad det afkøle. Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. Bland mel og smeltet fedtstof i.

Hæld dejen i en smurt og raspet rund form, ca 1 ½ l, og bag kagen ved 175 grader på midterste rille i ca 35 min. Vend kagen ud og lad den afkøle.

Lav vaniljecremen efter anvisningen på pakken. Pisk fløden og bland den i vaniljecremen. Rør appelsinsaften og flormelis sammen til en glat glasur. Del kagen i to bunde og bred vaniljecremen på den ene. Læg den anden over og dæk kagen med glasur. Drys med hakket appelsinskal og lad tærten stå koldt 3-4 timer inden serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 11459 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu