Abrikostærte med nøddefyld
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : |
|
|
Del æggene og pisk æggehviderne til hårdt skum. Kom æggeblommerne i under piskning. Tilsæt sukker og pisk det hele til en let og luftig dej. Bland kartoffelmel og hvedemel og bagepulver og rør det i dejen. Smør to runde forme på hver 1 ½ l, drys dem med rasp. Kom dejen i formen og bag dem ved 175 grader på midterste rille ca 25 min. Vend kagen ud og lad dem blive kolde. Del herefter hver kage i to bunde. Pisk 3 dl af fløden og hak 3/4 af nøddekernerne. Læg bundene sammen med et lag abrikospuré og et lag flødeskum og drys med nødder. Lad dem stå i køleskabet 12 timer. Lad de halve abrikoser dryppe af og pisk resten af fløden. Bred flødeskummet over tærterne og læd de halve abrikoser øverst. Pynt med resten af valnødderne.
|
|
Opskriften er vist 13763 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 småkage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne