Brød med revne grønsager
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i yoghurt, der har stuetemperatur.
Tilsæt halvdelen af melet.
Lad eventuelt denne dej stå i stuetemperatur natten over, så bliver brødet bedre.
Næste dag blandes resten af melet, gulerod og rødbeder i.
Tilsæt evt. en anelse vand.
Ælt dejen godt igennem.
Dæk dejen med et rent klæde og lad den hæve i en skål i ca. 40 minutter.
Slå dejen ned, og lad den hæve igen, ca. 20 minutter
Ælt dejen forsigtigt igennem og form 2 brød.
Læg dem på en melet eller olieret plade.
Lad dem hæve 30 minutter.
Bag brødene i 35-45 minutter ved 200 grader.
Brødet passer fint som tilbehør til vegetariske retter eller til supper.
Tips: I stedet for gulerod og rødbeder kan tilsættes andre ting som f.eks. tyttebær, kommen, safran, nødder, fennikel eller ost. På den måde kan du anvende den samme opskrift, men altid byde på et nyt brød. |
|
Opskriften er vist 13490 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne