Italiensk brød med frugt og rosmarin
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Smuldr gæren i en skål.
Hæld fingervarmt vand, ca. 37 grader i og rør gæren ud i det.
Tilsæt olivenolie, salt, nødder og rosmarin og bland det godt. Kom melet i, men gem lidt til udrulningen. Ælt det godt igennem til en smidig dej og lad derefter dejen hæve i skålen i 30-40 minutter. Læg dejen ud på bordet, ælt den let og form den til et eller to brød. Lad dem hæve tildækket på en plade i 30-40 minutter. Bag brødene ved 200 grader i ca. 25 minutter. Lad dem køle på en bagerist under et viskestykke. |
|
Opskriften er vist 10636 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne