Italiensk brød med frugt og rosmarin

Italiensk brød med frugt og rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.gær
2.5 dl.vand
2 spsk.olivenolie
1 tsk.salt
2 dl.pinjekerner
1 dl.rosiner
1 dl.tørrede abrikoser
1 spsk.tørret stødt rosmarin
7-8 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Smuldr gæren i en skål. Hæld fingervarmt vand, ca. 37 grader i og rør gæren ud i det.

Tilsæt olivenolie, salt, nødder og rosmarin og bland det godt. Kom melet i, men gem lidt til udrulningen. Ælt det godt igennem til en smidig dej og lad derefter dejen hæve i skålen i 30-40 minutter.

Læg dejen ud på bordet, ælt den let og form den til et eller to brød. Lad dem hæve tildækket på en plade i 30-40 minutter. Bag brødene ved 200 grader i ca. 25 minutter. Lad dem køle på en bagerist under et viskestykke.





karakterer:
Opskriften er vist 10636 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu