Kyllingpasta
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
svits bacontern på panden til de er godt sprøde, kom dem i en tom gryde, (behold baconfedet på panden til at stege resten i)kyllingekødet skæres ud i meget tynde stykker eller korte strimler, kommes på panden lige efter baconen er taget af, kom paprika over,og svits kødet godt, cocktailpølserne skæres i skiver og blandes på panden med kyllingekødet, når det er færdigstegt (efter 5 - 10 min. kommes det hele i gryden med bacon. Bland heri de hakkede tomater samt piskefløden, lad retten simre mens du koger pastaen.
Tips: Serveres med frisk kogt pasta. |
|
Opskriften er vist 12678 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Karina - 2006-12-13 18:49:46 Tilføj evt. et fed hvidløg for at give retten lidt mere smag Helle - 2005-01-01 01:01:01 Det smager vildt godt. Smager også godt med kartoffelmos til, i stedet for pasta anonym - 2005-01-01 01:01:01 lyder lækkert Fiona - 2005-01-01 01:01:01 Denne ret er nem at lave og hurtig og lave når man kommer træt hjem og skal have fodret ungerne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne