Karamelis
Hovedingrediens : Diverse produkter - Karamel Indsendt : Red : |
|
|
Karamelliser sukkeret i en gryde, og kog den af med fløden. Frys den bagefter i ismaskinen efter dens instrukser. Har man ingen maskine, kommes massen i en frysefast skål og sættes i fryseren. Husk at piske i den med et halv times interval. Alternativt kan man købe noget is hos købmanden. Vaniljeis passer også fremragende til.
|
|
Opskriften er vist 19701 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Benny - 2017-07-31 13:51:44 En hel liter fløde lyder som lidt rigeligt til 200 gram sukker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne