Chokoladekage med mandler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Rør fedtstof, sukker og salt luftigt.
Smelt chokoladen i vandbad.
Rør 1 spsk. chokolade i blandingen ad gangen.
Del æggene og rør en æggeblomme i ad gangen. Bland mel og malede mandler og rør det i chokoladedejen. Pisk æggehviderne stive og vend dem i chokoladedejen. Smør en aflang form med fedtstof og drys den med rasp. Hæld dejen i. Bag kagen ved 200 grader i ca. 45-50 minutter. Lad kagen blive kold. Stik mandelsplitter i kagen, så de stikker ud som pigge på et pindsvin. Smelt chokoladen i vandbad og hæld den over kage og mandler. Lad chokoladen blive stiv inden servering. |
|
Opskriften er vist 16687 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne