Chokladebiskuiter
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Skold, smut og mal mandlerne og bland dem med flormelis.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend dem i mandelblandingen.
Sæt dejen klatvis på en plade med bagepapir med hjælp af et par skeer.
Bages ved 200 grader i ca. 10 minutter, til de er blevet lysebrune.
Løsn dem forsigtigt fra pladen, inden de er helt kolde.
Lad dem køle helt på en rist.
Rør alle ingredienserne til smørcremen sammen.
Læg cremen i små toppe på mandelkagerne.
Smelt chokoladen i vandbad over svag varme.
Dyp kagerne i chokoladen eller hæld dem forsigtigt over.
Lad kagerne blive kolde, inden de serveres.
|
|
Opskriften er vist 10230 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne