Pandekageboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Pisk æg og sukker luftigt.
Bland mel, bagepulver og kardemomme i en skål.
Rør melblandingen i æggedejen og tilsæt mælken.
Smør panden med lidt af fedtstoffet og varm den.
Hæld lidt dej i og bag bollerne over svag varme.
Vend dem når de har fået fin farve.
Smør panden let mellem hver bagning og læg de færdige boller oven på hinanden på en tallerken.
Læg et låg over så de holder sig varme.
Server bollerne lunkne, evt. med lidt sukker drysset over.
Tips: Som variation kan du forsigtigt trykke nogle tynde appelsinskiver ned i hver bollem, inden dejen er stivnet helt og krydr evt. også med lidt kanel. Rosiner og hakkede mandler er også gode at blande i bollerne. |
|
Opskriften er vist 12438 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne