Italiensk kalvegryde i stegeso
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet ud i små aflange stykker. Læg dem i stegesoen og drys med salt og peber. Hæld bouillon ved. Stilles i ovnen på 225 grader C. alm. ovn i ca. 1 1/4 time.
Tag kødet op med en hulske og tilsæt de pillede chalotteløg og champignon skåret i skiver. Lad dem koge i skyen i ca. 15 minutter. Kom kød, tomater og fløde og smag den til med madeira. Serveres med spaghetti og revet ost. |
|
Opskriften er vist 108556 gange,
og udskrevet 1989 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-05-06 20:56:36 Det er godt nok en kedelig ret.. Det virker ikke som om at dem der har prøvet at lave den før, har smagt særlig god mad. Men den er rimelig nem og hurtig at lave. Keld - 2017-01-14 18:25:24 Der står man skal komme tomater i som det sidste, men der må da skulle gå et kvarter igen mindst? De er jo ikke tilberedte. anonym - 2012-06-29 21:42:59 Og så hedder det altså Skalotteløg og ikke chalotteløg :) Ud over det så smager det altså glimrende, og så tror jeg heller ikke en Italianer ville bruge Madiera.. Brian - 2011-12-22 21:21:45 Italiensk kalvegryde med madiera???? Jeg tror ikke en italiener nogensinde ville vælge Madiera :-) Inge V. - 2011-05-31 18:19:32 Anvendte skært oksekød i stedet for kalvekød og udelod madeira. Det er en særdeles lækker er nem middagsret. Kommer helt sikkert på menuen igen, måske med lidt flere krydderier. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne