Kylling gyrus
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Bland i en lille skål, yoghurt, 2 spiseskefulde dild, hvidløg og 1 teskefuld lemon juice. Tilsmag med salt og peber. Sæt det til side.
Varm en spiseskefuld olie i en stor tung gryde ved medium varme. Tilsæt kylling med oregano, 1 teskefuld dild, salt og peber. Sautér indtil det bliver brunt og gennemkogt, omkring 5 minutter. Put det i en bowle, eller skål. Tilsæt en spiseskefuld olie i gryden og sautér løgene til de bliver gyldne brune, omkring 10 minutter. Put igen kylling og al saften i gryden. Tilsæt dernæst 1 spiseskefuld lemon juice. Rør rundt indtil det er varmet igennem, omkring 2 minutter. Put kyllingemixturen i pitabrødet. Put dild sauce over kyllingen og servér Tilsæt ekstra sauce, efter behov. |
|
Opskriften er vist 24460 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Denne ret smager simpelthen bare for godt. kan i den grad anbefales hvis man kan lide krydderet mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne