Kylling gyrus

Kylling gyrus, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gyros

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kopyoghurt naturel
2 spsk.friskhakket dild
1 tsk.friskhakket dild
2 fedhvidløg fint snittet.
1 tsk.frisk lemon juice
1 spsk.frisk lemon juice
500 g.skindfri benfri kyllingebryst skåret i 1 cm stykker.
1 tsk.tørret oregano
2 spsk.olivenolie
150 g.løg tyndt snittet.
4 friske pita brød opvarmede
 salt
 friskmalet peber
 
Opskrift:
Bland i en lille skål, yoghurt, 2 spiseskefulde dild, hvidløg og 1 teskefuld lemon juice. Tilsmag med salt og peber. Sæt det til side.

Varm en spiseskefuld olie i en stor tung gryde ved medium varme. Tilsæt kylling med oregano, 1 teskefuld dild, salt og peber. Sautér indtil det bliver brunt og gennemkogt, omkring 5 minutter. Put det i en bowle, eller skål.

Tilsæt en spiseskefuld olie i gryden og sautér løgene til de bliver gyldne brune, omkring 10 minutter. Put igen kylling og al saften i gryden. Tilsæt dernæst 1 spiseskefuld lemon juice. Rør rundt indtil det er varmet igennem, omkring 2 minutter. Put kyllingemixturen i pitabrødet.

Put dild sauce over kyllingen og servér Tilsæt ekstra sauce, efter behov.





karakterer:
Opskriften er vist 24460 gange,
og udskrevet 263 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne ret smager simpelthen bare for godt. kan i den grad anbefales hvis man kan lide krydderet mad