Rabarbermuffins (Diabetes)

Rabarbermuffins (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarbermuffins (Diabetes), billede 4 Rabarbermuffins (Diabetes), billede 1 Rabarbermuffins (Diabetes), billede 2 Rabarbermuffins (Diabetes), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.rabarber
2 æg
30 g.let mayonnaise
30 g.grahamsmel
30 g.skummetmælkspulver
0.5 tsk.natron
1 tsk.kanel
1 tsk.allehånde
 en lille tsk SØD
 
Opskrift:
Rabarberne skæres i små stykker og blendes med æg, uden at rabarberne bliver helt mast ud. Rør resten af ingredienserne i.

Fyld dejen i muffinsforme.

Bages ca. 25 minutter ved 190 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 47315 gange,
og udskrevet 541 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-08 16:24:16
Tror tanken har været at lave en opskrift som var rigtig god til diabetikere, men at man lidt har glemt at den også skal bage godt. Smagen er såmend meget god, men den hænger i muffinsformene så du kun får det midterste bløde af.

  -   2009-05-08 13:42:14
der er IKKE så mange der har skummetmælkspulver den var også ret løs/splattet i det DE FIK 50 MINUTTER MERE

  -   2008-09-27 09:24:26
Det var altså ikke lige vores kop the... de var ret smattede inden i, selvom vi gav den 15 min mere og lod dem stå i eftervarmen fra ovnen. de blev flade og lignede øllebrød.