Lækkerbidder
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Rør fedtstof og sukker luftigt og tilsæt ægget.
Bræk chokoladen i stykker, læg chokoladen i en plastpose og smelt den i en kasserolle med kogende vand.
Rør chokoladen i dejen.
Hak nøddekernerne fint og bland dem med de tørre ingredienser. Rør nøddeblandingen i dejen skiftevis med ymer og mælk. Bred dejen ud på bagepapir i en bradepande og bag den ved 225 grader i ca. 20 minutter. Kog vand og sukker til cremen til en jævn lage, 7-8 minutter. Pisk æggeblommerne sammen og hæld den varme lage over i en tynd stråle under kraftig piskning. Lad det køle. Tilsæt fedtstof lidt ad gangen under fortsat omrøring. Smelt chokoladen og rør den i sammen med vanilljsukkeret. Vend kagen ud og del den i 2 bunde. Bred halvdelen af smørcremen over den ene bund, dæk med den anden bund og bred resten af smørcremen over. Skær kagen i stykker og pynt med valnøddekerner. Tips: Opbevar kagerne køligt i en dåse med tætsluttende låg. |
|
Opskriften er vist 6995 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne