Korendkage med grahamsmel
Hovedingrediens : Krydderurter - Korender Indsendt : |
|
|
Smelt fedtstoffet og lad det køle.
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt, ca. 5 minutter, og hæld det smeltede fedtstof i.
Tilsæt bagepulver, grahamsmel samt hvedemel. Kog vandet og rør det i dejen sammen med vanillesukker og korender. Smør en randform og drys den med rasp eller grahamsmel. Hæld dejen i formen og bag kagen ved 175 grader i ca. 40 minutter til den har fået fin farve. Vend kagen ud på en rist efter et par minutter og lad den køle under et klæde inden den serveres. Tips: Hvis du vil variere smagstilsætningen kan du tilsætte ½ dl. hakkede mandler eller hakkede nødder til dejen. |
|
Opskriften er vist 7256 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne