Appelsingifler
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Hak det kolde fedtstof i melet og tilsæt sukker.
Rør gæren ud i lidt af fløden, hæld det i melblandingen og arbejd hurtigt dejen sammen.
Del dejen i 2 dele og rul hver del ud til en rund kage, ca. 25 cm. i diameter. Lad ikke dejen hæve, men skær straks 8 trekanter af hver del. Læg en lille klat appelsinmarmelade på hver trekant og lav gifler ved at rulle trekanterne sammen fra den brede side mod spidsen. Læg giflerne på bagepapir på en plade. Pisk ægget og pensl giflerne, drys med perlesukker og mandler. Bages ved 200 grader i ca. 10 minutter til de er gyldne og sprøde. Tips: Gifler der har været frosset ned bliver bedst hvis du varmer dem hurtigt i ovnen. |
|
Opskriften er vist 8648 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne