Æbletarteletter
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Rør fedtstof, æggeblommer og sukker luftigt.
Tilsæt fløde og mel og arbejd det hele til en smidig dej.
Tryk dejen ud i 6 runde tarteletforme, ca 11 cm i diameter, helst med løse bunde.
Skyl og del hvert æble i 4 både og fjern kernehuset. Skær æblerne i tynde skiver eller riv dem groft på et rivejern og fordel dem i formene. Bland sukker og kanel og drys blandingen over æblerne. Bag æbletarteletterne ved 200 grader i ca 20 minutter og lad dem køle. Varm gele og vand til en tyktflydende konsistens. Pensl geleen over æbletarteletterne og pynt med en kvist citronmelisse. Serveres med flødeskum eller vanillesovs til. |
|
Opskriften er vist 7819 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne