Pølsehorn med cocktailpølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i lunken vand. Lav en dej af den udrørte gær og de
resterende ingredienser.
Del dejen i 3 lige store stykker som rulles ud til cirkler med en kagerulle. Del hver cirkel i 8. Læg en cocktailpølse på hver ottendedel, der rulles fra den brede ende mod spidsen. Hæver 10-15 minutter. Bages 15 minutter ved 220 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 62771 gange,
og udskrevet 1611 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (44 stemmer) |
|
Kommentarer emma - 2009-09-19 17:40:34 de var bare rigtig gode siger mine brøn:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne