Kalvefrikassé i stegeso
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalvekødet ud i skiver og det i stegesoen. Hæld bouillon ved og kom suppevisken i. Kog kødet i ca. 45 minutter ved 225 grd. Kom de ituskårne grønsager i stegesoen i de sidste 15 minutter af kogetiden.
Jævn suppen, tilsæt fedtstof og smag den til. Drys masser af hakket persille i til sidst. |
|
Opskriften er vist 27119 gange,
og udskrevet 613 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne