Ris og linseret
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : |
|
|
Ris og linser skylles grundigt i 3 hold varmt og 1 hold koldt vand. Drypper af i en sigte.
Løg og hvidløg pilles og skæres i skiver. Ingefæren skrælles og rives på den fine side af rivejernet. Hvis kokosmælken ikke købes på dåse, kan man selv lave den ved at overhælde 100 g kokosmel med 3 dl kogende vand og lade det trække i en time. Massen hældes igennem et rent klæde eller en fintmasket sigte. Væden trykkes igennem, kokosen kasseres og 2 dl af mælken bruges til denne ret. Olien opvarmes i en gryde og karryen brændes af heri. Ris og linser svitses sammen med løg og hvidløg. Vand og krydderier tilsættes og det hele koger i ca. 15 minutter. Rismælken tilsættes og det hele koges tykt og der smages til med urtesalt. Hvis du ikke har alle krydderrierne, eller kan lide en så krydret ret, er det ikke nødvendigt at bruge dem. |
|
Opskriften er vist 25050 gange,
og udskrevet 447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-01-11 11:19:04 Mangler opskrifter på belugalinser anonym - 2011-05-03 11:10:38 Dobbelt potion passer til ca. 5 sultne voksne hvis der ikke er tilbehør. Super godt, hvis man kan lide indisk vegetarmad. Og så er det hurtigt og nemt at lave. Der kan bruges stærk chilli pasta istedet for Sambal Oelek. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange er retten til??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne