Portersteak
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Indsendt : Red : |
|
|
Hæld porter, solbærsaft og soya i gryden. Tilsæt krydderierne, bouillonterningerne, ituskårne hvidløg og del det store løg groft. Lad blandingen koge op.
Læg kødet i væden. Kog i ca. 2 timer ved svag varme (simre). Efter 1 time vendes stegen.
Lad stegen trække i 20 minutter.
Bland mel og fløde i en sovseryster. Mål de 8 dl. sky af i en gryde. Tilsæt jævningen. Lad sovsen koge 3 – 5 minutter.
Serveres med kartofler og grøntsager.
Under tilberedningen kan man roligt nyde mindst 1 porter.
|
|
Opskriften er vist 23422 gange,
og udskrevet 528 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer bf - 2005-01-01 01:01:01 Kun en boulionn,ellers bliver den for salt.En god kartoffelmos vil være fremragende.Piskefløde.Med inderlår ca.3 timer for lavt blus.Fremragende ret!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne