Portersteak

Portersteak, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.oksekød pr. person (inderlår yderlår bov eller roastbeef)
1 flaskeporter
1 dl.solbærsaft (ufortyndet)
1 dl.sojasauce
1 tsk.timian
10 enebær
0.5 tsk.Peberkorn, sorte
2 bouillonterninger
2 fedhvidløg
1 stort løg
 
 Sauce:
8 dl.sky fra stegen
5 spsk.hvedemel
2 dl.fløde
 
Opskrift:
Hæld porter, solbærsaft og soya i gryden. Tilsæt krydderierne, bouillonterningerne, ituskårne hvidløg og del det store løg groft. Lad blandingen koge op. Læg kødet i væden. Kog i ca. 2 timer ved svag varme (simre). Efter 1 time vendes stegen. Lad stegen trække i 20 minutter. Bland mel og fløde i en sovseryster. Mål de 8 dl. sky af i en gryde. Tilsæt jævningen. Lad sovsen koge 3 – 5 minutter. Serveres med kartofler og grøntsager. Under tilberedningen kan man roligt nyde mindst 1 porter.





karakterer:
Opskriften er vist 23422 gange,
og udskrevet 528 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Kun en boulionn,ellers bliver den for salt.En god kartoffelmos vil være fremragende.Piskefløde.Med inderlår ca.3 timer for lavt blus.Fremragende ret!!!!