Kartoffelsalat med æg og rejer
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Del kartoflerne i passende stykker.
Bland salt, peber, eddike, yoghurt og sennep i en skål, tilsæt hakket
dild og persille. Vend kartoflerne og halvdelen af rejerne i dressingen.
Pil og hak det kogte æg og drys det over, sammen med resten af rejerne server med salat og citron både, grøntsager og brød. |
|
Opskriften er vist 13031 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne