Tysk Kartoffelsalat med bacon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Tyskland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kartoflerne i passende bidder.
Skær baconnet i tern, steg det og lad det sprøde bacon dryppe af. Svits de hakkede løg i fedtet. Tilsæt mel og rør rundt til blandingen er tyk. Tilsæt så eddike, vand, bacon og kartofler og rør godt igennem. Smag til med salt og peber. Drys med persille og server. |
|
Opskriften er vist 31063 gange,
og udskrevet 735 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne