Skagen kartoffelsalat med sild
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
De kogte kartofler skæres i skiver eller terninger. Løget pilles, æblet skrælles eventuelt og begge dele skæres i terninger. Alle delene blandes og lægges på et fad. Let mayonnaise og tykmælk blandes, og krydderierne tilsættes. Dressingen smages til. Smagen bliver fyldigere efter 1/2 - 1 time. Dressingen fordeles over fyldet. Sildene skæres i små snitter og lægges over. Æggene skæres i skiver eller hakkes og lægges på mellem sildene. Purløg klippes over.
Der serveres rugbrød til. |
|
Opskriften er vist 15620 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne