Senneps-kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Vask kartoflerne og kog dem med skræl på. Pil dem, men de er lune, og skær dem i mellemstore terninger eller skiver, når de er helt kolde. Drys med salt og rigeligt peber.
Rør sennepssauce og creme fraiche sammen i en stor skål og balnd forsigtigt de udskårne kartofler i. Pynt med dildkviste. |
|
Opskriften er vist 15234 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne