Kartoffelsalat med kippers
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Skrub, kog og pil kartoflerne og lad dem afkøle.
Halvér tomaterne og bland dem med kartofler og kapers. Bland basilikumblade, olivenolie og vineddike i en skål – smag til med salt og peber. Vend kartofler, tomater og kapers let heri og anret salaten i en skål. Server med kippers i vand og groft brød. |
|
Opskriften er vist 10850 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne